Lammekød

Lammekød i høj kvalitet
Lammekød er stigende grad et af danskernes foretrukne stykker kød, når der skal kredses om maden – enten i hverdagen eller når der er inviteret gæster. Lam kan tilberedes på mange forskellige måder. Lammekød kan blandt andet tilberedes som langtidsstegt, laves over grillen eller tilberedes som små stykker på spyd. Nogle personer har måske en uheldig oplevelse med at smage lammekød. Når det sker, skyldes det ofte, at man oplever smagen af uld. Men man kan tage det helt roligt. Smagen af uld sidder i fedtet på lammet og skæres typisk væk før eller efter, at kødet er blevet stegt. Og hvis du sørger for at købe unge og magre lam, er der ingen bismag af uld i den smagfulde lammefars eller lammekølle.

Lammekød er lækkert og delikat
Når man tilbereder lammekød på en fornuftig måde, får man en mild og blød smag. Generelt er lammekød så mørt, at det smelter på tungen, når man spiser det. Typisk så spiser vi lam, der er mellem 6-12 måneder. Vi spiser yngre lam, fordi smagen af uld er mindre fremtrædende, når lammet er ungt og magert. Kødet er flot med en dyb, rosa farve og har ligeledes en perfekt fedtmarmorering, som fremhæver den delikate smag. Lam kan tilberedes på mange forskellige måder og hvis man for eksempel køber et stykke lammeryg eller en lammekølle, kan man med fordel braisere eller ovnstege kødet.

Køb lammekød hos Rurup Gårdbutik
Her hos Rurup Gårdbutik i Sønderjylland kan vi altid tilbyde et stort og lækkert udvalg af lammekød. Vi har store traditioner med at sælge lammekød og det kan fås i mange forskellige udskæringer. Du kan blandt andet købe mager lammebryst og ligeledes kan du købe lammefars. Vores lammefars kan for eksempel bruges til lammefrikadeller eller lammefarsbrød. Vores lammefars afgiver en utrolig god smag. Herudover kan vi også tilbyde møre lammekoteletter og lammekroner til, når du får gæster på besøg eller en speciel anledning skal fejres. Lammekrone er et udsøgt stykke kød og det er intet mindre end fantastisk at sætte tænderne i.