Du bestiller varer ved at tilføje dem til kurven, herefter kan du ved de fleste varer regulere antallet. De varer der ikke kan reguleres, er varer hvor der kun er et stk. tilgængeligt.

Ved nogle varer, vil der stå: Tilgængelig på restordre. Men, det skal ikke afholde dig fra at bestille, jeg kan skaffe de fleste “restordre varer” på 3 til 5 dage. Så bestiller du i weekenden, vil de ofte komme med hhv. onsdag el. Fredag samme uge.

Ved andre varer, skyldes det som regel, at lige den størrelse eller produkt pt. er udsolgt, men kan skaffes inden for overskuelig fremtid.

Til gengæld får du friske varer, hver gang du bestiller på Rurup.dk 

Kødvarer leveres udelukkende på frost!

Bestillinger til Jylland, Fyn & Sjælland, skal afgives senest mandag i samme uge, og leveres onsdagBestillinger kun Sjælland kan bestilles senest onsdag i samme uge, og leveres fredag.

Bemærk: Den valgfrie leverings dato vil altid være førstkommende onsdag. Men, for Sjælland er der også mulighed for levering fredag! Du kan selv vælge i hvilken uge du vil have leveret! Ps. datoen gælder kun forsendelserafhentning er valgfrit!

Skriv venligst på din bestilling, hvor Dajex Cooling Transport må stille dine varer, hvis der ikke er nogen hjemme på leveringstidspunktet!

Læs mere om Rurup.dk Kødbutik.