NÅR DU BESTILLER VARER

Varebestilling foregår ved, at du putter varer i kurven. Når du kommer til kassen, kan du så regulere antallet, samt evt. slette varer. De varer der ikke kan reguleres, er varer hvor der kun er et stk. tilgængeligt.

Ved nogle varer, vil der stå: Tilgængelig på restordre. Men, det skal ikke afholde dig fra at bestille, jeg kan skaffe de fleste “restordre varer” på 3 til 5 dage. Så bestiller du i weekenden, vil de ofte komme med onsdag i samme uge.

Ved andre varer, skyldes det som regel, at lige den størrelse eller produkt pt. er udsolgt, men kan skaffes inden for overskuelig fremtid.

Til gengæld får du friske varer, hver gang du bestiller på Rurup.dk 

Kødvarer leveres udelukkende på frost, medmindre andet er angivet!

Bestillinger skal afgives senest onsdag, og leveres fredag. Såfrem alle varer er på lager! Ellers bliver det efterfølgende fredag.

Dvs. max leveringstid er 9 dage! Men i de fleste tilfælde fra 3 til 5 dage!

Bemærk: Den valgfrie leverings dato vil altid være førstkommende fredag. Du kan selv vælge i hvilken uge du vil have leveret! Ps. datoen gælder kun forsendelserafhentning er valgfrit!

Skriv venligst på din bestilling, hvor  Xpressen må stille dine varer, hvis der ikke er nogen hjemme på leveringstidspunktet!

Læs mere om Rurup.dk Kødbutik.