Velkommen til Rurup.dk Kødbutik – hvor du altid kan få hjælp til din bestilling på 40 17 12 85 eller på [email protected]

Rurup Kødbutik ligger i Sønderjylland og har stolte traditioner med at levere kvalitets kød og grøntsager til de danske familier. Rurup Kødbutik byder på kød af høj kvalitet. Vores kød er lavet i alskens udskæringer og er af højeste kvalitet. Vi kan blandt andet tilbyde fjerkræ som ænder, gæs, kalkuner, perlehøns, pouissiner, vagtler og  suppehøns. Vi kan også tilbyde alle former for grisekød, oksekød, hestekød, vildsvinekød og lammekød. Det bliver ikke bedre. Kom forbi vores gårdbutik og se det store udvalg af lækre kvalitets varer.

Kødbutik med kærlighed for kvalitet
Hos Rurup.dk Kødbutik har vi stolte traditioner med at sælge gode varer. Kærligheden til varerne og glæden ved at levere et produkt, som vi kan stå inde for, gør, at vi er stolte af at sælge vores produkter. I takt med, at vi sælger udvalgte kvalitets varer, er vi altid er sikre på, at kunden får den bedste mad oplevelse. Hos Rurup.dk Kødbutik glæder vi os over at bidrage til bæredygtigheden, ved at anvende lokale slagtere, så vi netop sparer, at råvarerne skal transporteres over længere afstande, for at produceres et andet sted, og sælges et tredje sted. 

Rurup Kødbutik leverer også hjem til dig
Vores kvalitets varer i Kødbutikken er en speciel og god smags oplevelse, men det er ikke altid at vores kunder har mulighed for at komme ud og handle i vores Kødbutik. Vi har derfor valgt at følge med tiden og tilbyder, at man kan lave online køb på alle vores varer. Det hele finder du her på rurup.dk, hvor du kan lave købene direkte. Vi sørger derefter for at pakke varerne forsvarligt og sikkert med de rette forhånds regler, når vi har med madvarer at gøre og sikrer os, at varerne kommer hurtigt og sikkert hjem til dig.