Tilbud

Fransk Landkalkun 3,2 kg. med indmad.

Original price was: kr. 399.90.Current price is: kr. 325.00.

Landkalkunen har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er fast og lidt mørkere end kyllingekød. Det lyse brystkød har en mild kødsmag, mens lårkødet er mørkere og mere fyldigt i smagen. Fransk landkalkun leveres med skind og ben, med indmad (lever, kråse, hjerte).

Håndterings vejledning: Håndtering af fjerkræ kræver god køkkenhygiejne. Hold altid fersk kød adskilt fra andre madvarer. Smid straks emballagen væk efter udpakning og vask hænder omhyggeligt inden andre madvarer håndteres.

Vejledning: Brun den ved 225 grader C. alm. ovn i 20 minutter. Vend kalkunen, og pensl oversiden med resten af smørret. Dæmp varmen til 150 grader C. alm. ovn, hæld bouillon ved, og steg nu ca. 3 timer. Øs gerne bouillon op over brystet af og til. Mærk ved låret om kødet er mørt. Lad kalkunen hvile 15-20 minutter, inden den skæres for (flottest ved bordet). Hæld stegeskyen fra, og skum evt. fedt af.

Se opskrifter på den helt rigtige Kalkun her: Kogebogen.dk opskrifter på kalkunsteg Du kan også købe kalkuncuvetter som supplement til en Fransk land kalkun: Kalkuncuvette med skind uden ben ca. 1000 gr.

5 på lager

Varenummer (SKU): 343 Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Fransk Landkalkun med indmad: Landkalkunen har plads til at bevæge sig omkring under opvæksten, og det lønner sig i både smag og struktur. Kødet er fast og lidt mørkere end kyllingekød.

Det lyse brystkød har en mild kødsmag, mens lårkødet er mørkere og mere fyldigt i smagen. Fransk landkalkun leveres med skind og ben, med indmad (lever, kråse, hjerte).

Hele Franske landkalkuner fås i flere størrelser, fra den familievenlige tre kilos kalkun til den imponerende 20-kilos basse til thanksgiving bordet. Jo større kalkunen er, desto mere smag og struktur har den som regel også.

Franske landkalkun opdrættes hos Sovipor i Bretagnes milde kystklima. Kalkunerne går i stalde, hvor de har plads til at bevæge sig rundt og udvikle en sund muskulatur, og lever af 100 % vegetabilsk foder.

De mindre kalkuner slagtes efter minimum 84 dage. De største kalkuner lever fra 100 og helt op til 500 dage.

Yderligere information

Vægt 3.20 kg