Tilbud

Hel vildsvinefilet ca. 1400 gr. | Leveres til døren

Original price was: kr. 349.90.Current price is: kr. 329.90.

Vildsvinefilet med svampe

Ingredienser:

  • 8 stykker vildsvinefilet a ca. 200 gr.
  • salt og peber
  • olivenolie
  • 300 gr. blandede svampe
  • 300 gr. bacon
  • Drys enebær hen over

Opskrift: Brun bøfferne hurtigt på en varm pande. Afkøl og skær en lomme. Hak svampe og bacon, men gem 4 skiver bacon. Svits blandingen i lidt olie på en pande. Drys med salt, peber og enebær og fyld bøfferne. Sno et stykke bacon om hver, fæst med tandstikker og stil dem i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca. 10 minutter. Se flere opskrifter på nettet!

2 på lager

Varenummer (SKU): 1023 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Hel vildsvinefilet ca. 1400 gr. | Leveres til døren

Vildsvinefileten er et dejligt, regulært kødstykke, der bliver smeltende mørt og lækkert. Især når det braiseres med efterårets rodfrugter og urter. Vildsvinefileten vejer 0,8-1,5 kg.

Kødet er som hos tamsvinet dejligt mørt og saftigt, men mørkere og med en mere fyldig smag. Fileten kan evt. skæres ud til vildsvinekoteletter.

De langbenede, stridpelsede vildsvin synes bedst om løvskov her kan de rode i jorden med trynen og finde olden, rødder, orme og andre lækkerbiskener.

Slipper de ud af deres indhegning, vil de også meget gerne rode efter kartofler og andre afgrøder på bøndernes marker.

Der er ikke længere en fast bestand af fritlevende vildsvin i Danmark.

Men flere steder opdrættes de på friland under hegn.

Og nogle er genindvandret fra Tyskland til Sønderjylland.

Jagtsæsonen for vildsvin i Danmark går fra 1. september til 31. januar.

Vildsvinefileterne er naturligvis både dyrlægekontrollerede og trikintestede.

Vildsvinefileten er et dejligt, regulært kødstykke. Se opskrifter på nettet!

Yderligere information

Vægt 1.40 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hel vildsvinefilet ca. 1400 gr. | Leveres til døren”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *