Polsk Frilandsgås med indmad 5,6 kg.

kr. 695.00

Dybfrossen. Klasse Hkl. A. Ingredienser: 100 % gås med skind og ben – med indlagt (hals, hjerter, kråse og lever) Optøning: Bør foregå i køleskab (+ 5) i emballeret stand. For at få kødet så mørt som muligt og minimere svindet, anbefales det at lægge den frosne, emballerede gås på et fad i køleskabet 3 døgn før tilberedning. Efter optøning fjernes emballagen og posen med indmad og gåsen skylles.

Tilberedning:

Ovnstegning: Gåsen gnides ind- og udvendig med peber og groft salt, og lægges i en bradepande med brystet opad. Steg evt. gåsen i en stegepose, hvor der øverst i posen klippes 2 små huller. Sæt bradepanden på nederste rille i en ca. 15o-c opvarmet ovn og steg gåsen ca. 50 min. pr. kg. Stegetiden varierer fra gås til gås, afhængig af ovn, størrelse og fyld. Gåsen efter brunes ved 225″C (uden stegepose) til skindet har opnået den ønskede sprødhed. Lad gåsen trække 5 min. inden udskæring. Opbevaring: I dybfryser ved -18 -c eller koldere. Waldermarsro har opskriften på den perfekte gås til julebordet: Valdermarsro gåsesteg

4 på lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer (SKU): 339 Kategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

Polsk frilandsgås med indmad

En Polsk frilandsgås har vraltet rundt og guflet masser af lækre græsser og urter. Hvilket afspejler sig i dens fyldige smag og saftige kød. Den polske frilandsgås har relativt magert, saftigt og fast kød med en dejlig gåsesmag. Firmaet Roldrob opdrætter de polske frilandsgæs på deres gård i den lille by Tomaszow sydvest for Warszawa. Gæssene snadrer rundt på markerne omkring gården. Her napper saftige græsser og urter som supplement til deres vegetabilske foder. Hvis solen eller vinden bliver for stærk, kan de søge læ og skygge i gårdens store gåsestald. En Polsk frilandsgås slagtes efter 16 uger på et slagteri i nærheden af gården. I sæsonen op til jul.

Yderligere information

Vægt 5.6 kg