Okseflanksteak er et lækkert stykke kød, og med denne opskrift er det nemt og hurtigt at tilberede. Okseflanksteak har en dejlig smag og kan steges eller grilles, på pande, havegrill eller grillpande. Okseflanksteak er godt tilbehør til stort set alle salater, grøntsager og kartofler. Skær okseflanksteaken i tynde skiver på tværs af fibrene.
Okseflanksteak er et lækkert stykke kød, der er nemt og hurtigt at tilberede og har en dejlig smag. Okseflanksteak kan steges eller grilles. Find opskriften her.
Sådan gør du
Okseflanksteak
- Lad smørret blive gyldent i en pande.
- Brun steaken ca. 1 min. på hver side og drys med salt og peber.
- Steg den derefter ved svag varme ca. 12 min. – vend kødet af og til.
- Tag flanksteaken op og lad den hvile tildækket i ca. 10 min.
- Skær kødet i skiver og server det, fx med kartofler, salat og brød.



















































