En helt speciel Gårdbutik ude på landet!

Noget ud over det sædvanlige! Lige midt i Sønderjylland!

Ude på landet, lige midt i Sønderjylland ligger Rurup.dk Gårdbutik. Det er en helt speciel gårdbutik, som byder på særligt udsøgte kvalitetsprodukter og specialiteter inden for kød, frugt & grøntsager, brugskunst, vine og meget, meget andet. Absolut et besøg værd!

Vores gode oksekød kommer udelukkende fra kødkvæg.

De slagtes på et privat slagteri og hænger til modning i op til 2 1/2 uge, inden de parteres og pakkes til butikken i brugervenlige udskæringer. Den lange modning, er din garanti for mørt kød.

Foruden oksekød, sælges der også Grisekød, Vildsvinekød fra Spanien,
Hestekød, Marsklammekød, Fjerkræ, herunder Ænder, Gæs, Kalkuner, Perlehøns, Pouissiner, Vagtler, Agerhøns, Fasaner og Suppehøns.

Brugskunst og andre varer.

Foruden kød, frugt og grøntsager kan vi tilbyde dig et pænt udvalg i brugskunst herunder også et stort udvalg i krukker til haven. Se under “Krukker mm.”
Samtidig har vi også et fint udvalg af “kvalitets vine”, (Hvidvin og Rødvin), Champagne, Mousserende Vine, Cognac og Likør, special Rom, special Gin og Shots.

Den perfekte gave

Der er ingen tvivl om, at du altid kan finde varen hos os, som opfylder dit ønske om kvalitetsvarer til den rigtige pris, ligegyldig om det er til dig selv eller som en perfekt:
Værtindegave
Fødselsdagsgave
Jubilæumsgave
Vingave
Gavekort
Eller bare en ting til dig selv.
Vores butik rummer mange muligheder.

Rurup Gårdbutik

På vores hjemmeside kan du læse meget mere om de forskellige produkter, samt købe vore produkter til levering.
Forsendelse:
Fødevare levering i hele Danmark, excl. ikke brofaste øer med Dajex Cooling Transport. Dine varer opbevares under hele transporten på hhv. køl eller frost. På denne måde, undgår vi at bryde kølekæden. Varer til Jylland afsendes tirsdag, så du har dine varer onsdag, chauffør ringer til dig ca. en halv time før levering. Varer til Fyn og Sjælland afsendes onsdag så du har dine varer torsdag. Chaufføren ringer til dig ca. en halv time før levering. Men har du andre ønsker, så skriv det endelig på din bestilling, så vil jeg bestræbe mig på at efterkomme dit ønske. Køb for kr. 1.000,- og få leveret lige til døren for kun kr. 75,- incl. godkendt termokasse. Jeg leverer passende bestillinger gratis, inden for en radius af 25 km. fra Rurup!

Ring 40 17 12 85 hvis du er i tvivl om noget som helst!

Fragten vises på ordre oversigt, før du går til betaling. Som kan foregå hhv. som: Bank overførsel, Kort betaling, Mobil Pay eller over 10 måneder med ViaBill, hvis fryseren skal fyldes op, eller der bare skal holdes en stor fest. Vælger du at afhente dine varer i butikken, kan du vente med betaling ved afhentning, med kort, Mobil Pay eller kontant!

Jeg glæder mig til at høre fra Jer!

Med venlig hilsen
Ove Baagø