Vildsvinekød

Vildsvin er en kvalitetsspise
Vildsvin er meget saftigt og forholdsvis let at tilberede. Jo yngre dyret er jo mere delikat og mere magert er kødet. Det mest brugte er køllen og ryggen, som begge er perfekte til ovn- eller grillstegning. Boven er velegnet til  braisering eller gryderetter. Udskæringer af vildsvin fås kun uden svær, da man ikke kan fjerne svinets børster som på tamsvin eller almindelige svin. De fleste opskrifter med svinekød fungerer også fint med vildsvin. Beregn ca. 300-450 g vildsvin med ben pr. person. Kødet minder en del om almindelig svinekød, men har typisk en mere fyldig smag. Trods det er det stadig mere mildt end andet dyrevildt.

Køb vildsvin ved Rurup Gårdbutik
Her hos Rurup Gårdbutik har vi en masse forskellige slags udskæringer af vildsvin. Vi elsker vildsvinekød og det skyldes i høj grad, at det er magert og har en fin smag af vildt. I vores gårdbutik kan vi blandt andet tilbyde vildsvineryg, vildsvinebov, vildsvinenakkefilet, vildsvinefilet, vildsvinekøller og vildsvinespegepølser. Alt sammen til gode og fornuftige priser.

Vildsvin kan tilberedes på mange måder
Lige så mange måder, som der findes af udskæringer på vildsvin, lige så mange forskellige opskrifter findes der på vildsvin. Vildsvin kan tilberedes på grillen – enten direkte på risten eller på spyd. Ligeledes kan det tilberedes på panden, i ovnen eller i gryden. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker, at dit vildsvinekød fra Rurup Gårdbutik skal tilberedes.