Er du i tvivl om du kan risikere at bestille varer hos mig i disse tider, så læs her.

Sådan behandler vi forsendelser lige nu!

Jeg modtager din bestilling. Ifører mig en gangs handsker og pakker dine varer i en eller flere termo kasser. Kassen eller kasserne strappes, så de er totalt lukkede. Herefter bliver kasserne placeret i mit frostrum ved – 20 gr.

Efter 12/24 timer kommer Jyske Dagligvarer og afhenter kasserne. Det foregår på den måde at chaufføren holder udenfor min butik. Jeg kører kasserne ud til ham, og går ind igen inden han står ud af bilen og læsser kasserne.

Altså ingen personlig kontakt overhovedet! På samme måde kan du/I afhente varer hos mig!

Termo kasserne transporteres på frost til din dør. Du kan på bestillingen fortælle mig, hvor kassen/kasserne må stilles ved levering. Ellers ringer chaufføren på døren, stiller kasserne og kører igen.

Altså ingen fysisk kontakt fra bestilling til levering!

Butikken er lukket for fysisk betjening, men du kan bestille varer til afhentning efter aftale, eller gratis levering indenfor 25 km fra Rurup. Og betal venligst med Mobilpay eller kort!

I tvivl så ring 40 17 12 85